embed video problem

For things that are just plane wrong with the site.

embed video problem

Postby frostbite008 » Sun Sep 26, 2010 11:00 pm

When i tried to embed a video onto my call of duty modern warfare 2 review, it showed up as
&nbsphttp://www.youtube.com/watch?v=XWIJTydRLt8
instead of just http://www.youtube.com/watch?v=XWIJTydRLt8
not really sure why this is.

[also i think there should be a forum button on the bar at the top of the screen {somewhere around the myRateoholic/change settings area}]
GamerTag: ChrisHerren
User avatar
frostbite008
 
Posts: 5
Joined: Sun Sep 26, 2010 9:49 pm

Re: embed video problem

Postby Darkflame » Mon Sep 27, 2010 10:49 am

ah, I think I see the problem.
You filled in the youtube url rather then the youtube embed code.

I should have some code there to convert one to the other, but apparently its not working.
I'll get onto that right now.
Thanks for trying out the system, stuff like the video embeds especially have to be tested.

*edit*
Should be working now, at least for any youtube video.
I'm going to have to repeat the process for other videosites though.
User avatar
Darkflame
Site Admin
 
Posts: 24
Joined: Mon Mar 24, 2008 11:54 pm
Location: Mainframe

Re: embed video problem

Postby frostbite008 » Sun Oct 03, 2010 11:21 pm

Awesome, it works great :p
GamerTag: ChrisHerren
User avatar
frostbite008
 
Posts: 5
Joined: Sun Sep 26, 2010 9:49 pm

Re: embed video problem

Postby Darkflame » Fri Oct 15, 2010 11:25 am

Fantastic :)
User avatar
Darkflame
Site Admin
 
Posts: 24
Joined: Mon Mar 24, 2008 11:54 pm
Location: Mainframe

Re: embed video problem

Postby Dewemamix » Fri Jan 20, 2017 8:57 am

I think that it has to be better than another.
Dewemamix
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 20, 2017 8:36 am


Return to Bugs,Errors and Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron